måndag 2 februari 2009

En snabb uppdatering

Hej!
För att hålla lite liv i bloggen så kommer här en snabb uppdatering om vad som händer i norrland för tillfället :)
Rasmus har precis gått till bussen för att åka till skolan och ha musikhistoria och öva lite till sökningarna som han ska på vecka 12. Senare ikväll ska till musikhögskolan och ha sektionsrep. med Ankars Big Band.

Man känner att tiden går så fort och snart är sommaren här! Jag och en klasskamrat insåg för några veckor sen att det kommer bli extra svårt att få sommarjobb i år och kom fram till att om det inte finns några jobb att söka får man se till att skapa sig ett! Vi satte oss och skrev ihop ett mail som vi skickade ut till olika studieförbund, sports camp och kulturskolan ang. att vi tycker att de borde erbjuda barn och ungdomar aktiviteter i sommar o då självklart dans! Och det verkar som vi har fått napp från kulturskolan och även Slakthuset och NBV i Nyköping, så det är bara att hålla tummarna!

Satt och tittade i almanackan igår kväll och insåg att det var helt tjockt hela våren!
Nästan varje helg i Mars var det något planerat, skulle inte jag göra nått så skulle Rasmus..
Februari var än så länge inte helt planerad, vilket kändes skönt! :)

Nej nu kallar plugget igen! Hoppas alla har det bra!
Många kramar!

4 kommentarer:

Per Wingren sa...

Ja, det där med Kulturskolan fick jag veta innan det lades upp här. Inside information, hoppas det går i lås. Annars är det väl skönt att ha något att göra i dessa arbetslöshetstider. Det gäller att ha framförhållning och tänka på sommaren redan i februari:)
PappaPer

Maria sa...

Det är bara att söka vidar så får ni något.
Vi var i Stocholm i går med farfar och farmor. Vi träffade på Kungligheter Prinssesan Christina och hennes man Thord, Farmor gossade med deras hundvalp,sedan var vi och tittade på Showbusiness på Oscarsteaten.
Den skulle ni nog gilla
Kram Mamma Maria

Sofie sa...

Vilken smart idé och skoj att ni fått lite napp! Bra att vara ute i tid vad gäller jobb nu också!

Boka inte in er alla helger nu i vår bara, ni måste ju komma hit på dop så småningom :-)

Öjar sa...

Bra initiativ!
Det verkar lovande. Kämpa på så fixar det sig säkert. Kul att se alla bilder och hur fint ni fått det i lägenheten. Vi har Stina här på övenattning. Hon är jätteduktig och kan en massa ord, TITTA, OJ, OJ OJ, GURKA, TACK, LAMPA, MUUUUU, NEJ och så PAPPA och MAMMA förstås.
Hoppas att det snart blir påsk så att vi får träffas. :-)